HTML

Szex, olimpia

2012.07.30. 11.27

Pekingben arra is volt példa, hogy a szabadban szerették egymást a fiatalok az ötkarikás játékok alatt az olimpiai faluban. Olvasom, hogy a brit fővárosban már 150 ezer darab óvszert osztottak ki az olimpikonok között a szervezők. A sportolók közül többen elárulták, hogy a fejenként több mint 10  „védelmi felszerelésre” szükség is lehet.

Szerintem ez az emberiség elleni vétek. Könyörgöm! Ha a világ legerősebb, leggyorsabb, legügyesebb, legszebb emberei összejönnek egy városban, miért kell megakadályozni, hogy értékes génállományukat továbbadják az új generációnak? Nem azt mondom, hogy legyen Londonból Szodoma 2 hétre, de melyik gyerek tiltakozna az ellen, hogy olimpikon legyen az apja és az anyja?

A sportolók egészségesek, nem is a legszegényebb réteghez tartoznak, tehát jó esélye lenne az olimpián megfoganó új emberkének egy egész jó életre.

Tudom, hogy sok erkölcsi, morális, sőt vallási kérdést is felvet a dolog, de ha a természetet vagy az evolúciót vesszük alapul, akkor az egész emberiségnek úgy van a legjobb esélye a fennmaradásra, ha a legjobbak sem maradnak gyermek nélkül.

A félreértések elkerülése végett: hiszek a szerelemben, a hűségben és az odaadó párkapcsolatban. Ezek figyelembevételével is lehet egészséges szexuális életet élni. Még az olimpián is. Sőt!

Címkék: Címkék

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://digisport.blog.hu/api/trackback/id/tr494686328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kzoltana 2012.07.30. 12:45:59

Ha be lenne kamerázva az olimpiai falu, többen néznék, mint a versenyeket.
www.vagy.hu/tartalom/cikk/2692_szex_es_london

initram5 · http://www.juris.hu 2012.07.31. 11:02:00

Nagyon jó! Szerelem, Szabadság és Sport három nemes érték, ami az Olimpián egyszerre csúcsosodik ki.. A sportolók izgalma miért korlátozódna csak és kizárólag a versenyekre? :)
süti beállítások módosítása