HTML

Aki eddig nem tudta volna mi a különbség a valódi klasszis, és a nagyon jó, esetleg zseniális játékos között, az december első felében könnyen emészthető példázatból jöhetett rá.

  Nagy László fejét hiába ütötte, és - egy másodperccel később- hiába próbálta lecsavarni a celjei Toskic, az a kobak se be nem szakadt, se le nem tekeredett, se el nem vesztette senki.

  Tomori Zsuzsáé bezzeg az elveszett tárgyak osztályára került. Mindehhez az ellenfél egy - nem vele szemben - elkövetett szabálytalansága is elég volt. Sőt, amikor már egyszer amúgy is ártott csapatának, lesújtott még egyszer, majd harmadjára is. A Montenegró-Magyarország mérkőzés 40. percében Szucsánszki Zitával szemben szabálytalankodtak. Az eset tehát semmiben nem tért el a kézilabdában megszokottaktól. Az ilyenekkel akár számolni is lehetne, mondhatni tiszai horgász sem lepődik meg a szúnyogcsípésen. Márpedig ez nem bögölydöföly, darázsmarás vagy madárpók-csók volt, hanem egyszerű, mezei szúnyogcsípésecske, hogy tovább ne becézzük. Tomori nem hagyhatta szó nélkül, ezért kapott kettő percet, amit nem hagyhatott szó nélkül, ezért a játékvezető arcába üvöltött, amire jött a piros lap, amit nem hagyhatott szó nélkül, tehát középső ujjával méltatta a publikum egy részét. Az első kiáltás időlegesen, a második a teljes meccsre, a kézmozdulat a következő találkozóra is nehéz helyzetbe hozta a társakat. Megjegyezhetjük, hogy az utolsó cselekedet önmagában is olyan súlyos sportszerűtlenség, amiért kizárás jár. Az Activity-s tevékenységek közül a szóban körül írás és az elmutogatás helyett célszerűbb lenne legközelebb a lerajzolást választani.

 Ahhoz persze szemlélődőbb alkatra lenne szükség. Gauguin ugyan valóban levágta Van Gogh fülét, de nem ez a tipikus grafikus hozzáállás. Tehát Tomori sem konfekció-festő. Rúgta már le magáról a holland Diane Lameine-t Európa-bajnoki középdöntő mérkőzésen, de akkor megúszta az eltiltást. Rontott már neki - a játékvezető által már kizárt- ellenfélnek hetekkel ezelőtt a Bajnokok Ligájában, tehát megállapíthatjuk róla, hogy ő ilyen. Ami nem pusztán emberi kérdéseket vet fel, hanem sportszakmaiakat is, hiszen az ellenfél akár építhet is a gyenge idegrendszerre.

  Ehelyütt pedig akár a kifogásokat is elpuffogtathatjuk. Az ellenfél kétségtelenül kíméletlenül védekezett, de emiatt egyik legjobbját már a 20. percben elvesztette, és Tomori robbanásáig is rengeteget játszott emberhátrányban. Ezt a magyar együttes nem volt képes kihasználni. Tomorit is érték ütések, de pont ez az, amit, mint érvet, Nagy László ezerszer tett hiteltelenné. Egy klasszisnak ennél többet is méltósággal és hideg fejjel kell viselnie.

  A veszprémiek persze nem bekötött szemmel nyúltak bele a tulajdonság-zsákba, és találták meg Nagy lélekjelenlétét, hiszen a BL-ben 2010-ben maguk vetették alá komoly tesztnek, amikor a Barcelona elleni meccsen a lelátó népe tele gyűlölettel, Sulic pedig az első akciónál két kezes letaglózással fogadta. Akkor egy jelenet mindenre választ adott. Nagy Lászlót a hatoson belülre lökték, miközben a 100 kilós védők egyike is rázuhant. Ahogy a labdát egyensúlyvesztés közben eldobta, az Fazekas feje környékére indult, a becsapódás helyét a kilövő már nem láthatta, mert bele süllyedt a műanyag borításba, arca is földet ért. Az akkor már alaposan megpuhított játékos, még mielőtt feltápászkodott volna, először a kapustól kért elnézést. A labda elsuhant Fazekas mellett.

 Amit hiányolhatunk, az a - bizonyos esetekben rendkívül gyorsan reagáló – szövetség hangja. Remélhetőleg csak a fellebbezés tárgyalásáig – annak sikeréért- tartják titokban, hogy példásan megbüntették az átlövőt. Ezt pedig igen hangsúlyosan tárják majd elénk, és az európai kézilabda szeretők elé, hogy mindenki megtudja, az, amit magyar nemzeti mezben elkövettek, nem elfogadott mifelénk.  

 Ránézésre a labda és a lufi gyakran rendkívüli hasonlóságot mutat, nyomás alatt azonban egy pillanat alatt kiderül, hogy melyik micsoda. Reméljük, Tomoriból is lesz még labda.

 

Címkék: Címkék

36 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://digisport.blog.hu/api/trackback/id/tr474959384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

saq 2012.12.11. 10:27:02

szar idők szar emberek.

riporternek is szar vagy, embernek is.

egriviktor 2012.12.11. 10:29:52

Ennek mi köze a témához?

A többi ilyet kimoderálom, ezt mintának itt hagyom.

biftczi 2012.12.11. 11:40:49

Gratula, ha azt hiszed kedves Viktor, hogy a hazaáruló a jó, inkább közvetíts valami más tv neki.
A 12 góljáról nem is teszel említést, Ő harcol a csapatáért, Ő fanatikus, nagy laci soha nem lesz az (jó játékos, de mindig is hazaáruló marad) .
Amúgy az ellen edzője le tudta hozni a játékosát, hogy ne legyen gond, nálunk ez nem történt meg, és ha már párhuzam a férfi meccsel, akkor ott is berohant valaki megvédeni Lacit!!!!
Inkább a sportdiplomáciánkon kellene javítani, neked is azon lenni, nem pedig lehúzni a legjobbunkat.

egriviktor 2012.12.11. 11:50:01

Szeretném rögzíteni, hogy a személyeskedő megjegyzéseket továbbra sem tolerálom.Az ellenvéleményeket, miután az enyém is csak egy nézőpont, szívesen látom. De senki gyalázását nem szeretném itt látni. Értelmes vitának lehet helye.

biftczi 2012.12.11. 12:17:30

törölhetsz mindent hozzászólást, mert hidd el max a libsik állnak melléd. A Tomori a legjobb Magyar női kézilabdázó, elvitte a hév, de ez az edző bűne is. Ha már a magyar szövetség nem áll ki értünk akkor tegyék meg Ők egymásért, nincs ebben semmi baj. Más nemzettel nem csinálják meg ezt a játékvezetők, de ez már megint e vezetők sara.

Nethooligan 2012.12.11. 12:53:10

egriviktor! (Tökéletes így kis betűvel)

Úgy tűnik nekem, hogy fogalmad sincs a kézilabdáról, ha a Zizi ellen elkövetett szabálytalanság nálad a "szúnyogcsípés) kategória. Főleg, amikor támadásonként 2-3 ilyet kapnak a játékosok, amik darabonként megérnék a 2 percet. Tény, Zsuzsi odaszólt a két szegény mimózalelkű, de alapvetően köcsög csehnek, akik kizavarták.
1. Ha normálisan vezetik a meccset, akkor kizavarják (folyamatosan) a crnagorákat és nem szól oda Zsuzsi nekik.
2. Ha oda is szól, el nem tudom képzelni mi lehet az (és milyen nyelve), amire ki kell zárni
3. Te is (vissza)mutogatnál, ha anyáznak, köpködnek, mutogatnak neked, ha mernél.

Ellenvéleményként ajánlom neked az Öreget, aki ugye kijelentette, hogy Tomori nála sosem lenne válogatott, ehhez képest most megvédte őt. Tudom neked nem kell vele egy állásponton lenned.

Aztán törölgess csak nyugodtan, ez sem feltétlen a hozzászólókat minősíti.

Pálpusztai fiúk 2012.12.11. 13:01:41

Viktor ez a mostani blogbejegyzés sem született volna meg, ha történetesen nem a Fradi egyik játékosáról van szó, akit lehet gyalázni. Meddig fogod még a Fradit úton útfélen gyalázni? Aztán majd te is hebegsz habogsz ha majd valaki egy Fradi meccs szünetèben a klotyóban számonkér mindezért, mint egyik Vasasos körszakállas másik Fradifób Sporttv riportert.

Pálpusztai fiúk 2012.12.11. 13:03:25

Ladislaot hozod fel ellenpèldaként aki pénzért volt hajlandó 3 év szünet utàn felvenni a cimeres mezt?

Amatőr 2012.12.11. 13:05:40

A játék legfontosabb alkotóeleme a játékos, aki a játékot játsza. A szabályok, a jv, a szabályalkotók őt kell, hogy védjék. Ha nem ez történik, meghal a játék.
Ha szabad, ezt a vitát importáltam:
pupoka
2012.12.10 12:00:17 © (689)

Igazán sajnálom, hogy a játékvezetői felfogás miatt rossz irányba halad a női kézilabda.

Szerintem a játék szépségét a technika, a taktika, a stratégia, a gyorsaság, a jó egyéni képesség, stb adja. Semmi esetre sem az agresszivitás, netán durvaság, alattomosság, brutalitás, csalás, stb.
Ahogyan a győriek vereséget szenvedtek a bek-ben, az a nemzetköz szövetség szégyene volt, mert nem kézimeccsen, hanem háborúban veszítettek.

Jó lenne idejében megfékezni az őrülteket, a brutalitást. Pl betartatni a szabályokat. Mert az is elég lenne.

Szerintem jó irányba halad a magyar női kézilabda és jó ez a mai csapat. Szurkolok nekik.

pupoka
2012.12.10 17:24:55 © (714)

"nem tudom, olvtársnak van-e ilyen múltja,.."

Igen, már csak az; több mint öt évtizedes.

"Bár szerintem ez egy fórum, ahol mindenkinek pontosan ugyanannyit ér a véleménye.""

Igen, evvel betű szerint egyetértek.

De mindannyian különbözőek vagyunk. Másképp viseljük a terhelést. Különösen nehéz annak, akit a kiváló képességei miatt az ellenfél célpontként kezel. Amit, bár teljességgel sportszerűtlen, kizárólag a játékvezetők akadályozhatnak meg.

Ugye nap, mint nap hallhatjuk; TAKTIKAI SZABÁLYTALANSÁG. Ez az én olvasatomban vérlázító aljasság. Ha nem tudod szabályosan szerelni az ellenfeledet, akkor a játék szellemével teljesen ellenkező eszközt használsz. Itt pl csíped, rúgod, karmolod, harapod.
Már, ha a játékvezetés engedi. Mert a szabályok tiltják.

Most megy a Cseh-Dán meccs. Két szímpatikus csapat sportszerű mérkőzése. Jó meccs.
Szánalmasan gyenge játékvezetés mellett.

pupoka
2012.12.10 17:41:38 © (716)

""...hogy ne hagyjáűk, hogy a védők az ellenfél legjobb játékosát durvaságokkal vegyék ki a játékból (ha jól emlékszem, a 4. videóban van).""

A látvány szerint csak írott malaszt maradt. Érik Montenegró győzelme, ami egyben a sportág szégyene, zsákutca.

Hogy ki kellett állítani pirossal, azzal egyetértek, de az előzményekkel nem. Valamint a gyenge teljesítményt nyújtó jv sporikat haza k'ék küldeni. Azonnal. Hátha a többi is ért belőle.

Amit pedig a szerb sporttárs művelt, azért ki kellett volna azonnal tiltani a tornáról. Már ha létezik még sportszerű rendezés.

pupoka
2012.12.10 18:06:06 © (724)

"nézd, semmiképpen sem a játékvezetésről szeretnék vitázni, az egyértelműen szar volt."

Így van, egyébként én sem kívánok róluk vitázni.

"Ez azonban még nem felmentés...."

Nem ad felmentést, de azt hiszem,hogy én több empátíával vizsgálom az esetet, mint Te. És bár felmentést nem adok Tomori Zsuzsának, de megértem. És együttérzek vele. És szánom a sportot is! Mert féltem a sportág vezetőitől! Akik tönkreteszik ezt a szép játékot.

pupoka
2012.12.11 09:59:43 © (755)

""Legyünk már tökösebbek!""

Neeeee!

Bocs, de van, akikbe genetikailag van kódolva a harc! (ez még ugye nem rasszizmus?)
Nem tudnak és nem is akarnak ezen változtatni, ezért csak ebben az irányban képesek fejlődni. Aminek egyre kevesebb köze van a kézilabdához.

Tegnap néztem a Cseh-Dán meccset. Két szimpatikus csapat KÉZILABDÁZOTT és győzött a jobbik. Egy fair mérkőzésen. A csehek az elmúlt évek során a pinyóból fejlődtek erre a szintre. Persze van még hova, de egyenlő ellenfelei voltak a dán csapatnak.A dánok ma még jobbak, de a különbséget a csehek nem próbálták verekedéssel kompenzálni. Ugyan a meccset elveszítették, de legalább egy szurkolót (vagy sokkal többet) nyertek.

És hogy ezt miért mondom? Mert ez a helyes irány. Remélem, hogy van annyira erős a skandináv lobbi, hogy nem engedik ezt a szép játékot a primitív verekedés szintjére süllyedni.

Szerintem a játékot elsősorban játszani kell és nem csatát vívni. Tehát inkább ezen az úton haladjunk; koncentráljunk a játékra!

Az pedig normális reakció, hogy időnként kiborul a bili. Kinek ritkábban, kinek gyakrabban. Ha a kapust a szélső harmadszor lövi képen és azt a jv nem torolja meg, akkor, ugye előfordulhat?
És hogy nem lehet kiállítani végleg öt-hat játékost? Dehogynem. Még ott kellene a selejtezőkben. Hogy az alja tűnjön el mielőbb és ne szennyezze a játékot.

""Időnként pedig olyan siralmaid vannak, mint a kispesti/ferencvárosi kocsmák mélyén ülő öregeknek, akik Puskást és Albertet sírják vissza.""

A kocsma kivételével minden stimmel.

Egyébként a játékvezetés komoly szakma (én például teljességgel alkalmatlan lennék), de ők is úgy fütyörésznek, ahogyan azt a sportág csúcsán eldöntik.

Mondandómat teljesen félreértelmezted. Én nem csak Tomori Zsuzsát, hanem a női kézilabdát is sajnálom, féltem.
És mint azt az előbb leírtam, erősen bízom a skandináv lobbiban. Mert azt ugye elismered, hogy tőlük igen messze áll a brutalitás. És ma ők a női kézilabdázás legjobbjai. Nem k'ék elbalkániasodnia sem a sportágnak, sem nekünk. A montenegrói mentalitás lehet tiszteletreméltó a harctéren, de nem való a sportpályára, mert nem csak az ellenfelet, de a sportot is megöli.

JanoKiraly 2012.12.11. 13:52:40

Viki,csinálj magadnak egy topikot,aztán moderálj.Ilyen névvel nem magyar valaki,az bekaki!

Mundr 2012.12.11. 15:10:06

digisport az egy román cég, nem csoda ha gyűlülni kell mindent ami magyar és Fradi. mondjuk viktor már az m1-en is ilyen volt.

károly szántana 2012.12.11. 15:22:12

Tisztelt Viktor!
Ahhoz mit szólsz, hogy a Klivinyit letaroló feketehegyi "hölgy" ügyét is tárgyalta a grémium, de ennél a gittegyletnél az ordítás föben járó bün, a másik testi épségének veszélyeztetése nem az? Szerinted mit üzen ezzel a két ítélettel az EHF?
Tudod, miért rúgta le a hollandot magáról? Mert a mütött térdén feküdt, Tomori megkérte, hogy ugyan már szálljon le róla, mire a holland pökhendien azt mondta: nem! Riegelhuthra nem rontott rá, mivel egy lépést sem tett semerre, csak a karjával arrébblökte. meg kellene törölnöd a szemüveged...
U.i.: Öszintén remélem, nem lesz merszed Fradi-meccset közvetíteni, elég, ha az ETO ellen szurkolsz, mikor közvetítesz.

sporttárs 2012.12.11. 15:40:11

Viktor, igazad van, egyetértek. A kommentelők nem a szövegedet akarják értelmezni.

BadSimpson 2012.12.11. 15:53:27

@sporttárs: Végre megjött valaki aki védi a mundér becsületét. ! (irónia)

egriviktor 2012.12.11. 16:55:20

Azok válaszát várom, akik szerint, amit leírtam, azaz, hogy Tomori, akkor lenne igazi klasszis, ha képes lenne uralkodni az indulatain, nem igaz. Azokét, akik úgy gondolják jót tett azzal, amit cselekedett.

Nethooligan 2012.12.11. 17:19:31

egriviktor!
Az utolsó hozzászólásban igazat írsz, bár Tomori így is igazi klasszis, hogy nem mindig tud uralkodni az indulatain. (lásd még mondjuk például Ibrahimovicsot!)
És nem, nem tett jót azzal, amit cselekedett.

De! A blogbejegyzésben nem ezt írtad, hanem először is mint aki nem látta a meccset ok nélkülivé próbáltad tenni Zsuzsi "fejvesztését", majd összehasonlítottad Ladislao Grande-val, sőt példaképnek állítottad be őt.
Majd követeled a csapat legjobbjának, a leginkább küzdő, és valószínűleg az ezzel együtt-járó, a "túlzott" akarásából és egyéniségéből fakadóan a fejét elvesztő játékosnak a meghurcolását. Mindezt tetézve még lufinak is titulálod őt. (A helyedben én nem mennék a közelébe ezek után, mert őt ismerve a neked - a lufizásért - kijáró pofont könnyen elképzelhető, hogy meg is kapod.)

Mondjuk az sem ártott volna, hogy ha ezzel a blogbejegyzéssel párhuzamosan "felszólítod" a montenegrói szövetséget, hogy kérjenek bocsánatot a kézilabda helyett elkövetett nyilvános kick-boxért, sőt az EHF-et és a játékvezetőket, hogy ne engedjék azt, amit a montenegróiak művelnek. De nem, téged csak a magyar cselekedet zavar.

egriviktor 2012.12.11. 18:04:02

A montenegróiak védekezése más tészta. Az sem elfogadható. De ezt már a meccs előtt is tudtuk, készültünk rá, lelkileg is kellett volna. Az általam Nagy Lászlóval kapcsolatban leírt eseteknél Nagynak hasonló nyomás alatt kellett teljesítenie, és ezt meg is tette.

Nagy nem labda, Tomori nem lufi, a nyomásra azonban úgy reagálnak, mint ez a két tárgy.

Tomori nyilván megpofoz majd. Nem gondolnám, szerintem csak a pályán veszti el a fejét. De látom többek a vélemény-különbség rendezését ősemberi módszerrel képzelik el. Gyere ki a barlang elé, az egyikünk visszajöhet!!!

Tomorinak talán pont e tekintetben van felelőssége, főleg, ha nemzeti mezben lép pályára. Példát kell mutatnia, és nem ilyet.

A továbbiakban nem foglalkozom a témával.

Egyszermondomel (törölt) 2012.12.11. 18:15:11

"Kedves" Viktor!Reméljük ezután nem fogunk téged sem a Népligetben,sem Dabason látni.

Meoni 2012.12.11. 18:31:10

@egriviktor: Szerintem nem fehér vagy fekete ennek a megítélése. A játékosok temperamentuma különbözik és nem összehasonlítható. Nincs nehéz dolga, aki Tomori tettét megakarja ítélni utólag. Hát persze, hogy rosszul tette. Biztosan meg is bánta. Meggyőződésem viszont, hogy a vehemenciája olykor segíti is a játékban. Engedd meg, hogy hozzak egy példát egy másik sportból! Szerinted Zidane egy jó játékos volt vagy egy klasszis zseni? Többször elveszítette a fejét a pályán és talán egy világbajnoki győzelem ment rá, hogy forró fejű volt és mégis...:-)

Mr. Beer 2012.12.11. 18:41:45

Engedelmeddel, barátaimmal együtt jelöltünk az idei Rósa Dini díjra...

Mr. Beer 2012.12.11. 18:55:32

Mellesleg akkor rúgjunk mindenkibe egy nagyot. Kezdetben itt van Görbicz, aki a sportszerűtlen életmódja miatt, konkrétan mert cigizik kell kihagynia számos meccset...

molem 2012.12.11. 22:27:41

jaaaaaj, már, vegyük már észre, itt is ott is van igazság. Igenis Egrinek igaza van, egyszerűen ezeket Tomori SEMMILYEN körülmények között nem engedheti meg magának, NEM lehet bemutatni, NEM lehet másoknak bemutatni. Ezt nem menti fel a montenegróiak mészáros védekezése sem. Ugyanakkor, azért nem szúnyogcsípéseket kaptak ott a lányok... Nagy Laci meg... azért szerintem ti is örültetek, hogy az olimpián a magyar mezben játszott így.

Amatőr 2012.12.11. 22:48:25

@molem: Utólag könnyű okosnak lenni, de milyen következményekkel járt Tomori tette?

Egyrészt - végre - kieresztette a gőzt.

Másrészt pihent egy meccset.

Harmadrészt bebizonyosodott; erős a magyar csapat, őt is képes pótolni.

Negyedrészt a montenegrói ketrecharcosok és a szánalmas játékvezetés szóba sem került volna nélküle soha.

Ötödrészt , bár erre nem vennék mérget, de talán ennek hatására is változik a játékvezetői felfogás. Jól jöhet ez még a következő MN elleni meccsen.

Azt pedig csak halkan merem megjegyezni; ő is emberből van és az a sportolói ( esetleg válogatott) múlttal rendelkező vesse rá az első követ, akinél még soha nem gurult el a gyógyszer. Több empátiát hölgyek, urak.

molem 2012.12.11. 22:57:59

@Amatőr:
Tudod, összességében még lehetne is védeni Tomorit, de az érveid nagy része hát... gyenge.
1. Ne egy meccs ilyen periódusában és így engedje ki a gőzt.
2. Hát, bakker, nagyszerű, tényleg, pihent. Erre az eltiltás kireklamálása és kimutogatása volt a legjobb módszer.
3. Ok, erős a csapat, de ez egyéb módon nem kerülhetett napvilágra? Mellesleg, ha ma a többi átlövőnek nem megy, és kikapunk, hányan fikázták volna itt Tomorit az ökörségéért?
4. Nem azért, de csak vakondoknál nem került volna a mecs után elő a montenegróiak stílusa. A bírók becsületét meg mindig védik. Meg nem egy ilyen otromba, kimutogatok a közönségnek reakciót produkáló játékost vesznek majd komolyan.
5. Ez nem felfogás kérdése volt, szimplán idióta volt a bírópáros.
6. Halkan jegyzem meg, ebből a tettéből látszik, milyen emberből van. Jó játékos, nem gyilkos, de igenis, helyenként buta.

Amatőr 2012.12.12. 07:56:49

@molem: """Tudod, összességében még lehetne is védeni Tomorit, de az érveid nagy része hát... gyenge. """

Lehetséges, de ami TÉNY: láttam a német-MN meccset. Nem volt brutalitás. MN pedig simán zakózott.
"Azt pedig csak halkan merem megjegyezni; ő is emberből van és az a sportolói ( esetleg válogatott) múlttal rendelkező vesse rá az első követ, akinél még soha nem gurult el a gyógyszer. Több empátiát hölgyek, urak. "

Kurtánfurcsán 2012.12.12. 10:43:50

egri viktornak tulajdonképpen mi baja van a Fradival? Egyébként ezerszer inkább Tomori, mint nagy.

those with loaded guns 2012.12.12. 11:30:14

A személyeskedéstől és trágárságtól teljesen mentes kommentem kimoderálása érdekes dolgokat feltételez az Ön hozáállásáról és a poszt leközlésének alighanem beteges céljairól, kedves Egri Úr! Ezzel Ön rendesen elhelyezte magát a palettán, kedves "kolléga".

seahawks 2012.12.12. 21:08:54

@biftczi: "max a libsik állnak melléd"... az ilyen férgek miatt tart itt az ország, mint te. valószínűleg egy kispöcsű jobbikos náci vagy, aki szerint mindenki libsi, aki nem a te véleményeden van.
szerintem jó lett ez az írás, nagyon igaz, tomorinak el kell gondolkodnia magán...

Lámlenge 2012.12.12. 22:22:23

Érdekes, hogy szinte senki nem az írás lényegére reagál.
Tomori akkor lesz klaszis, ha tud viselkedni. Látszik, hogy próbál, hogy visszafogja magát, de tudják provokálni. Ő meg élsportoló, akinek tudni kell(ene) ezt kezelni.
Megjegyzem, ha a magyar sportdiplomácia erősebb lenne, nem lenne ez ekkora baj.
Szóval szvsz Viktornak most igaza van. Remélem Zsuzsi felnő a feladathoz, szükség van rá.

Amatőr 2012.12.13. 09:29:42

@Lámlenge: "Tomori akkor lesz klaszis, ha tud viselkedni. "

Ezen azért még dolgozz egy kicsit!

Határbíró 2012.12.13. 10:53:59

@Lámlenge: és még az is kell hozzá, hogy pénzért árulja a válogatottságát

Mala Suerte 2012.12.15. 16:23:30

"az ellenfél akár építhet is a gyenge idegrendszerre"

pontosan. ezt a gondolatot bőven elég kiragadni ebből az írásból, és ugyanúgy felfognia a kommentelőknek, mint magának az érintettnek.

egyébként botrányos a lemaradásunk a mentális felkészítés terén, ezt a mai norvég meccs is egyértelműen bizonyította.

buddha 2012.12.16. 21:11:59

csak Milan meccset ne közvetíts,mert kijön a zsüvevéred általában

buddha 2012.12.16. 21:13:46

és gusztustalanul teszed mindezt,nem vagy pártatlan sohasem,ne ítélkezz,mert olyan leszel meccs közben ,mint kisknézy,aki benyalta magát rendesen az fidesz tv-be

gaborricsi 2013.01.23. 11:12:44

Viktor vazze, vonakodva néztem tegnap a Juve meccset miattad.

Nem akarsz átmenni a SportKlubhoz, az nincs nekem, vagy a Paprika tévét is tudom javasolni, bár nem vagy Jancsi.

Lángoló Nyelesfing 2019.12.02. 22:40:26

Hozzátok elém egriviktor fejét!
süti beállítások módosítása